Én is végigéltem egy adott sorsot. Nem az én sorsom volt, de én éltem végig.

Szünetel!

2012. október 19., péntek

Új blog!


Szép estét!

Csak annyit szerettem volna mondani, hogy megnyitottam a blogot, amit említettem, holnap pedig felkerül az első könyv kritikám. Remélem, tetszik majd ez is nektek és nagyon örülnék, ha terjesztenétek a hírt, miszerint megnyílt az új kritika blog! *tündéripillantásokkalnéz*
Pusszantás nektek!

Üdv: P. Sawyer
Katt a képre

2012. október 18., csütörtök

Helyzetjelentés!


Sziasztok!

Gondoltam eljött az ideje egy kis helyzetjelentésnek. Nos, jelenleg nyolc oldalam van a következő fejezetből és már mindent elterveztem vele kapcsolatosan. Mi történik majd, merre és kivel mit csinálnak drága szereplőim, szóval egyet biztosan megígérhetek izgi fejezet lesz ez! Amit nem tudok pontosan megmondani az az, hogy mikorra lesz készen. Hosszú fejezet lesz az biztos viszont drága szerelmemnek és a bacijainak köszönhetően most ágyban fetrengek éjjel-nappal. Minden meg van ami ezzel együtt jár, de ami a legrosszabb az orrdugulás és kevés alvás szóval kicsit szét vagyok esve.

No, de ennek ellenére igyekszem és a jövő hét hétvégéig előreláthatóan talán, ismétlem talán sikerül elkészülnöm.

Előre is köszönöm a türelmeteket és szép hétvégét kívánok nektek!

Egy kérdés! Már nagyon régóta gondolkodom azon, hogy indítanék egy könyvajánló illetve véleményező blogot amin változó időközönként frisselnék. Az első könyv Maggie Stiefvater Shiverje lenne amennyiben érdekel titeket... Nos? 

Üdv: P. Sawyer